luni, 21 februarie 2011

Invitaţie la vernisajul expoziţiei de fotografie „photograph.adj / fotograf.adj”


Centrul Cultural Francez din Iaşi (bd. Carol I nr. 26) va invită la vernisajul expoziţiei de fotografie "photograph.adj" care va avea loc joi, 24 februarie, la ora 18.00, în spaţiul expoziţional.

Expun tinerii artişti: Laura APARASCHIVEI, Mihai APOSTU, Iasmina CALINCIUC, Alexandra CORNEANU, Gabriela INSURATELU, Alex GHEORGHITA, Cosmin GRADINARU, Alex MAXIM, Vladimir NEGRU, Mihai NISTOR si Octavian TUDOSE

Curatori: Lavinia German si Catalin Gheorghe

Lucrarile sunt prezentate intr-o cheie de lectura modernista, in care atitudinea e dispusa in structura, obiectivitatea e tratata ca limbaj, iar frumusetea e supusa judecatii de gust. Peisajele urbane, naraţiunile, portretele, obiectualitatile si inscenările sunt abordate intuitiv sau cerebral, cu anxietate sau detasare, cu umor sau cu seriozitate. Aici fotografia este vazuta ca un mediu in care atentia sau explorarea estetica ofera drama sau lirism, mai curand decat certitudini si convingeri. In fotografia de arta tacerea creeaza lumi, iar privirea modifica sensuri.

Expozitia de fotografie artistica a studentilor de la Facultatea de Arte Plastice, Decorative si Design din Iasi, Directia de studiu Foto, Video-Procesarea imaginii pe calculator este realizata in parteneriat cu VECTOR - studioul de practici si dezbateri artistice, Iasi.

Intrarea este liberă, pe parcursul întregii zile de program al CCF Iaşi: de luni până vineri 9.00- 21.00 şi sâmbăta 9 - 14.00

www.ccfiasi.ro

Un comentariu:

Sustin Romania spunea...

Buna ziua!

Reprezint site-ul sustin.ro, un site non-profit, preponderent de campanii umanitare (dar nu numai!).

Fiecare campanie de pe acest site are disponibile diferite bannere de sustinere.
Ceea ce este unic fata de alte site-uri este ca puteti sa adaugati pe site-ul dvs. un banner rotativ cu diverse campanii umanitare - sau eventual, un banner single prin care sa sprijiniti alta campanie - de ex. interzicerea etnobotanicelor etc.

Va invit sa accesati site-ul, care va ofera posibilitatea de a opta pentru un banner de urmatoarele marimi: 125x125, 150x150 sau 200x200.

Daca alegeti sa sprijiniti cu banner o campanie sustin, site-ul dvs. va fi listat automat pe site-ul nostru, in footer (vizibil pe toate paginile).

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

Va cer sincere scuze daca mesajul meu v-a deranjat, nu aceasta a fost intentia. Intentia este aceea de a face un bine si ajuta anumite persoane care au nevoie de sprijinul nostru.

PS: V-am scris fiindca am vazut ca suportati pe site-ul dvs. diferite campanii sociale cu banner.

Toate cele bune!
Vlad, sustin.ro