marți, 23 martie 2010

Imagini de Nicu Apostu

Acuarela 02

Acuarela 01

Atelierul:
... imagini pentru o primăvară aproape experimentală ...
Să rezistăm sau nu tentaţiei texturilor ?

Nicu Apostu:
Nu am fotografii netexturate pentru ca acestea sint originalele(cu modificarile minime legate de saturatie si contrast).Fotografiile au fost facute pe aceeasi fereastra pe care am fotografiat florile de gheata.De data asta geamul nu era inghetat, erau doar picaturile de condens.Cine a spus ca realitatea intrece orice imaginatie nu s-a inselat.Daca as fotografia copacul din fata geamului cred ca ar arata banal sau poate ar trebui sa chem un alt fotograf care sa vada ceea ce eu nu am vazut.

Invitaţie la expoziţia "Cal" proiect fotografic de Daniela Pălimariu / Iaşi / galeriile Moldova Mall

1.
2.
3.
1 - 3 Fotografii de la vernisaj , realizate de Claudiu Ciobanu, artist vizual

Expoziţia de fotografie „CAL” de Daniela Pălimariu este deschisă la galeriile de artă de la parterul complexului comercial " Moldova Mall" (Iaşi) pînă la data de 28 martie.

Este primul proiect din anul 2010 din cadrul programului "Carte blanche aux jeunes créateurs / Mână liberă tinerilor creatori" iniţiat şi finanţat de Centrul Cultural Francez din Iaşi, împreună cu partenerii săi:

"Expoziţia cercetează, într-o manieră aplicată, psihologia fascinaţiei pentru lucrurile personale şi modul în care sunt împărtăşite. Adăugând, prin tehnica superpoziţiei, elemente provenind din medii şi contexte diferite, Daniela Pălimaru (studentă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi) elaborează şi pune în legătură o serie de povestiri din viaţa cotidiană care, deşi devin publice, îşi păstrează caracterul intim şi vag suprarealist. "