marți, 23 martie 2010

Invitaţie la expoziţia "Cal" proiect fotografic de Daniela Pălimariu / Iaşi / galeriile Moldova Mall

1.
2.
3.
1 - 3 Fotografii de la vernisaj , realizate de Claudiu Ciobanu, artist vizual

Expoziţia de fotografie „CAL” de Daniela Pălimariu este deschisă la galeriile de artă de la parterul complexului comercial " Moldova Mall" (Iaşi) pînă la data de 28 martie.

Este primul proiect din anul 2010 din cadrul programului "Carte blanche aux jeunes créateurs / Mână liberă tinerilor creatori" iniţiat şi finanţat de Centrul Cultural Francez din Iaşi, împreună cu partenerii săi:

"Expoziţia cercetează, într-o manieră aplicată, psihologia fascinaţiei pentru lucrurile personale şi modul în care sunt împărtăşite. Adăugând, prin tehnica superpoziţiei, elemente provenind din medii şi contexte diferite, Daniela Pălimaru (studentă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi) elaborează şi pune în legătură o serie de povestiri din viaţa cotidiană care, deşi devin publice, îşi păstrează caracterul intim şi vag suprarealist. "

2 comentarii:

H O R H H E spunea...

slaba treaba.slab, slab,slab

Cristina S Iliescu spunea...

Grozav comentariu. Buna treaba faceti. Tare, tare, tare sunteti. Cel putin in fotografie, din cite spun fotografii despre domnia voastra. Ati vizitat si expozitia? Ne onoreaza faptul ca ne vizitati blogul, chiar daca nu va place. Macar veti sti de cine sa va paziti in viitor ;-)