luni, 11 ianuarie 2010

Fotografii de Lavana Kray

1.

2.

3.

4.

Spicuiri din peisajul contemporan...
Lavana

9 comentarii:

Florian spunea...

Prima imi place cel mai tare!

Lavana spunea...

Multumesc!

H O R H H E spunea...

se poate mai bine.spor si lumina buna

Lavana spunea...

In ideea de...mai bine,m-am si inscris la atelier.
Astept indrumari (nu de mult,de vreo trei ani).

H O R H H E spunea...

Daca ai putea sa te debarasezi de banal, de cartile de fotografie, de moshii atotstiutori din domeniu, daca ai putea sa faci ca fiecare imagine sa reprezinte o traire personala, un sentiment, o frustrare, daca ai putea sa rezonezi cu ceea ce doresti sa ramina pt totdeauna atit in camera ta cit si in inima ta, atunci sunt sigur ca imaginile tale vor arata altfel, iar pozele se vor transforma usor , usor in fotografii.
Toate bune.

Lavana spunea...

1.In mod sigur,m-as putea debarasa de carti si "moshi",dar,pentru orice lucru realizat in viata,in genere,este nevoie ,nu doar de simtire,ci si de un strop(sau doi) de stiinta,asa incat...
2.Comentariul tau:"se poate mai bine",parea ca se refera la tehnica si nu la trairile mele personale,care ,din nefericire,rezoneaza cu banalul cotidian.
Te asigur ca nu m-a trimis nici un "mosh",sa pozez stilpii,sau orice altceva,ci am adunat in camera,exact cum mi-ai si sugerat,tot ce-am dorit sa ramina,conform cu banalele mele trairi.
Daca stii o metoda prin care sa nu-ti placa ce-ti place,promit sa exersez,in dorinta de-a obtine si eu o fotografie,intr-o buna si bine luminata zi...
Pana atunci,as ramane indatorata,daca tot te pricepi si stam de vorba,sa-mi comentezi pozele de mai sus,din punct de vedere tehnic.
Multumesc mult si sincer.

Balaceanu spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Lavana spunea...

Adaugat!
Mult succes!

Cristina S Iliescu spunea...

Mai aveti mult de lucru la site-ul propus, care se deschide acum cu publicitate la produse de uz casnic, ceea ce nu este util pentru un dictionar de limba franceza, in cazul de fatza. Ce vreti sa vindetzi? Ma scuzati, asa cum apare acum site-ul are aspect de gluma muncita mult :-)
Acest blog este dedicat promovarii fotografiei si contributziei fotografilor.

Cristina