luni, 13 iulie 2009

ARLES - 40 - Rencontres et Ruptures

Până la 13 septembrie festivalul de fotografie de la Arles (Franţa) deschide 60 de expoziţii de fotografie contemporană, proiecţii de filme, stagii, seminarii, ateliere, spectacole, concursuri, pentru sărbătoarea celor 40 de ani de întâlniri şi tot atâtea despărţiri fotografice realizate de acest amplu festival internaţional.

Vizitaţi site-ul pe Internet la adresa:

http://www.rencontres-arles.com/A09/C.aspx?VP3=CMS&ID=ARLP1

2 comentarii:

fotografu spunea...

Fotogenica ar fi putut fi sau va putea fi peste o suta de ani un fel de Arles. Din pacate sunt oameni care nu au vrut sa participe nici cu masa casa gratis. Uite d-aia ii urasc pe francezi, ca au facut trebushoara de la Bastilia. Noi nu avutaram inca Bastilia noastra, cel putin nu in sufletele noastre.
VIVE LA FRANCE! La multi ani de 14 iulie unei natii de la care avem imens de invatat.

Cristina S Iliescu spunea...

Cred ca natia franceza va multumeste pentru ginduri si urari, cu tot fraternite-ul de care-i capabila. Ce sa spun, in spatiul romanesc actual, rupturile si despartirile stau inaintea intilnirilor. Poate mai vin si impacarile, schiopatind. Posibil ca o repetare a istoriei altora sa ne dea mai multe erori, ori mai putine celor capabili sa-nvete. Romanu fu frate cu codrul mai degrab, si pe asta-l taie acum, mai mult decit ii trebuie.

Cristina