vineri, 13 martie 2009

Fotografie de Florin UNGUREANU

3 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar e nevoie sa i se vada parul de pe nas tipului din poza?

M. Sherman spunea...

Fiecare pozeaza dintr-un motiv sau altu' si, pana la urma, nu exista o 'formula sigura' care sa ne asigure ca fiecare imagine va fi una 'placuta' si 'acceptata' de toata lumea.

Revin la insistenta mea de-a lansa o idee (mesaj) cu ocazia prezentarii oricarei imagini.

De exemplu, cum ar fi fost daca, autorul ar fi intitulat aceasta imagine tocmai cu gandul exprimat de comentatorul din-naintea mea? ..ceva de felul: 'Tip_Cu_Par_Pe_Nas'
ar mai fi fost, oare, un motiv substantial de-a lua in deradere aceasta imagine?
Ok, dupa cum ati putut observa, nu am spus ca admir aceasta imagine, doar ca fiecare avem dreptul sa exprimam ce dorim. Insa, din nou, va invit sa reflectati asupra importantei denumirii fiecarei imagini...

Cristina S Iliescu spunea...

Calitatea intrebarii vizitatorului anonim este data de ...
Va rog sa completati cu ce se potriveste. Pentru cineva care n-a privit cu atentie nici imaginea fotografica, nici continutul propriei intrebari, sper sa se poata gasi raspunsul potrivit ;-)
Ar fi si mai util ca mesajul simplu transmis de Mark Sherman sa fie mai bine inteles de catre cei care vor sa se exprime evident si sincer prin intermediul fotografiilor. Practicata corect, uneori cu arta, calea exprimarii prin imagine ramine dificila, chiar daca aparatele de fotografiat si utilizarea lor sunt lucruri obisnuite, foarte accesibile.

Cristina