luni, 15 septembrie 2008

Fotografii de Ioana CHILU

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.


Pentru tema "Corpul uman".
Ioana CHILU


Setul de buze îmi aminteşte de cercetările criminalistice ale domnului Alphonse Bertillon ;-).
Ochii sunt superbi. Şi ai modelului şi ai fotografei.
Călcâiele sunt mai puţin fotogenice decât umerii.
Jocul cu bustul bărbatului e muuult mai atractiv decât cel cu degetele sale.
Aveţi atmosferă, idei, curaj fotografic, aveţi un punct de vedere consistent, mai mare decât al multor leşinaţi cu pretenţii care se lăfăie foto-artisticoid în reviste groase pentru femei subţiri.
Dan MITITELU


Scuze! Nu comentez decît fotografii care au TITLURI ÎN LIMBA ROMÂNĂ!
Fotografia 2 o apreciez pentru incadrarea ceva mai rar folosită, cu o bună paginare la care deranjează lentila de lumină de deasupra pupilei.
"Joc în doi" (8) este interesantă dar cu multe minusuri la utilizarea luminii, personal aş fi vrut ceva umbre care să împlinească compoziţia.
Mihai CANTEA

Fotografii de Constantin RADU

1.

2.

3.

4.

5.

6.


Studiul sânilor fermi, adică din piatră, e bine (de) făcut. Dacă îi aveţi la îndemână, cred că ar merita mai multe variaţiuni. De lumină, umbră şi abordare.
Primele două imagini de pe plajă sunt... două imagini de pe plajă. Următoarele încep să fie altceva. Sper să nu vă opriţi aici. Încercaţi, în joacă, să tăiaţi femeia (doar în fotografia ultimă, nu în realitate) sub linia orizontului. Parcă formele conturate de lumină se joacă puţin mai bine cu strălucirile nisipului. Uneori, atunci când arăţi mai puţin, se vede mai mult.
Dan MITITELU


Dacă ultima fotografie tinde să spună ceva, cu un joc de lumini şi umbre care-mi plac, celelalte fotografii cred că suferă de influenţe nefaste din fotografia de prin ziarele şi revistele noastre. Încercaţi să priviţi fotografie artistică, multă fotografie adevărată care nu se găseşte decît în reviste de artă fotografică şi în nici un caz în revistele de pe tarabe!
Mihai CANTEA