luni, 21 iulie 2008

Fotografii de Vlad NEGRU

1. Jocuri 1


2. Jocuri 2


3. Jocuri 3


4. Ritmuri


5. Trei


[Fără comentarii.]
Vlad NEGRU


În primul cadru este un Nautilus din Australia ori doar un melc din grădină? ;-). Mult îmi place dar nu ştiu cum să-i spun. Cele trei "jocuri" sunt dinamice, au o cromatică saturată şi stimulează imaginaţia. Vorba e: sunt făcute în studio sau la marginea Galaxiei?
La jocul de şah, prima partidă, deşi aparent neclară, este câştigată. Contururile nedefinite oferă posibilitatea privitorului de a percepe toate piesele ca siluete umanizate ce relaţionează unele cu altele.
Dan MITITELU


Dacă renunţi la "Jocuri 3" seria este reuşită, şi descopăr o bună cunoaştere a raporturilor dintre culori care se echibrează bine în cadru.
Ritmurile îmi par originale şi reuşite. Felicitări pentru ideea de a folosi neclaritatea controlată. În această manieră se pot obţine fotografii foarte frumoase şi originale.
Mihai CANTEA

Fotografie de Delia NEBUNU

1. Fără titlu.

[Fără comentarii.]
Delia NEBUNU


Neavând nici un comentariu ajutător, pot bănui că studioul este într-o vază şi lumina vine dintr-un soare. Altminteri este o fotografie plăcută, iar trandafirul, bogat în nuanţe de galben este bine pus în valoare de fundalul uniform închis. Frumos! Îmi vine să îl iau cu linguriţa.
Dan MITITELU


Floarea a fost şi este un subiect atragător, sistemele optice permit să ne apropiem de subiect. Îmi place încadrarea mai rar folosită, lumina laterală şi evidentă. Forte mulţi fotografiază fără umbre ceea ce pentru mine înseamnă reproducerea corectă a subiectului. Umbrele discrete şi uşorul contre-jour şi discreta neclaritate crează un efect de delicateţe şi arată sensibilitatea autoarei!
Mihai CANTEA