luni, 15 decembrie 2008

Sâmbătă, 13 decembrie 2008

Proces verbal ;-)

1. La început au fost privite şi comentate, din lumea spectacolelor, fotografii de:
Ştefan ABAGERU,
Radu ANECULĂESI,
Dan BUJDEI,
Mihai CANTEA,
Ozolin DUŞA,
Cristina ILIESCU,
Vlad NEGRU,
Bogdan SĂNDULESCU.

2. Apoi ne-am delectat cu suita fotografică "Oglinda" de Florin CONSTANTINESCU.

3. La final s-a discutat de una şi de alta la un pahar de vorbă.


A consemnat
Dan MITITELU

3 comentarii:

OZOLIN DUŞA spunea...

De unde si de ce imagini de ale mele? Decat sa le luati de pe blog (probabil), nu ar fi fost mai simplu sa ma chemati cu o prezentare, mai ales ca acest gen de imagini au un mod mai special de fotografiere?

Dan MITITELU spunea...

Întotdeauna problemele aparent complicate au răspunsuri simple.

De unde să am eu imaginile domnului Ozolin DUŞA, "fratele" meu (cum îşi spune), dacă nu din calculatorul mititel, unde au fost descărcate... cu prietenie?

De ce să nu le arătăm colegilor întru pasiune fotografii ozoliniene, dacă sunt ele făcute de unul dintre cei mai productivi fotografi ai ţării?

De ce să îl "chemăm" pe domnul Duşa cu o "prezentare", dacă însuşi el, domnia sa, ne-a spus de cu seară, la telefon, că va fi prezent alături de noi, aşa cum au fost la Centrul Cultural Francez şi domnul Radu ANECULĂESI şi ceilalţi prieteni ai Fotografiei şi ai Atelierului?

De ce să ne risipim în comentari maliţioase când putem, pur şi simplu (cine mai este PUR ŞI SIMPLU), să ne sorcovim unii pe alţii cu: "la mulţi ani fotografici buni!"?

Dan,
moderatorul de serviciu ;-).

OZOLIN DUŞA spunea...

Draga Frate... eu nu tin mintr sa-ti fi descarcat in calculatorul lui matale imagini strict de spectacol. Nici nu tin minte ca vineri seara sa-mi fi spus ca vei proiecta imagini de ale mele. Mi-ai spus, printre altele, ca va fi o "dare de seama" si am evitat sa ma trezesc vorbind!...
In rest, bla-bla-bla cati mai productivi...
Ozo,
dobitocul de serviciu!...