joi, 26 iunie 2008

Fotografia este o stare de spirit. Dacă într-un proiect, cum este acela al Atelierului de fotografie, ea dispare, "vinovatul" trebuie să plece. Începând cu 1 iulie, orice activitate a mea în cadrul acestui proiect va înceta. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată până acum şi vă doresc să aveţi rezultate mult mai bune lângă acela care va continua ce eu am început. Lumină lină, Prieteni!... (Ozolin Duşa)

6 comentarii:

Lucian spunea...

Nu cunosc natura acestui demers,io insa zic ca nu tre sa renuntam atat de usor la ceva ce am construit destul de greu.Io unu nu vreau sa plecati...cred ca sunt in asentimentul tuturor de pe aici.

Mihai Cantea spunea...

Da! Fotografia este o stare de spirit! Atelierul de fotografie este un proiect cît se poate de real şi pragmatic a cărui activitate se bazează pe libera adeziune de a forma un grup lucrativ în scopul schimbului de informaţii şi perfecţionarea sau însuşirea unor noi cunoştinţe şi, aşa cum s-a văzut deja, de a produce chiar exponate demne de a fi arătate oamenilor.
Faptul că Ozolin face acest anunţ, mai mult decît surprinzător mă face să imi amintesc că orgoliile personale nu fac casă bună între ele şi că uneori, încă nu ştim exact că libertatea de exprimare este totală în limitele stabilite de participanţii la un proiect.

Marius spunea...

Eu sunt de parere ca energia asta latenta care mai rabufneste uneori in mici frictiuni in cadrul atelierului ar fi mai bine sa fie canalizata in idei constructive si sa stim / invatam sa primim (cu totii) un feed-back si sa construim pe el...

E doar parea mea, oarecum din afara...

Ioana Chilu spunea...

Nu cunosc motivele acestei plecari, insa tin sa spun ca imi pare rau si chiar ca nu sunt de acord. Ati conceput si demarat acest proiect, ar fi fost frumos sa fie dus pana la capat tot de dvs. Dar nu e decizia mea. Fotografia e intradevar o stare de spirit, daca nu exista acel ceva, orice actiune e degeaba.
Tin mult sa va multumesc. pentru tot.Daca nu era acest atelier multe lucruri frumoase nu s-ar fi intamplat si n-as fi invatat atatea. Va multumesc.

ps: poate va veti razgandi in viitor :) Noi, tinerii pe care i-ati adunat, va vrem in continuare.

adelinemaria spunea...

Sustin declaratia Ioanei, imi pare rau ca ati luat aceasta decizie, noi va vrem in continuare...dar decizia din pacate nu este a noastra...
Va multumesc si eu pe aceasta cale ca ne-ati aratat si invatat atatea lucruri, ne-ati facut sa iubim si mai mult fotografia.

corrado spunea...

O fotografie este un secret despre un secret... Nu m-am simtit niciodata mai motivat in arta fotografiei decat atunci cand am inceput sa lucram cu totii la atelier. Ne-am cizelat cu totii prin intermediul criticilor D-lui OZOLIN. Noi va multumim pentru gandurile bune pe care ni le rezervati, intelegand ca inimile mari si generoase sunt flori rare ale unei eterne primaveri umane si va invitam sa dati delete la ultimul articol postat sau sa ne spuneti ca a fost o gluma.