luni, 7 aprilie 2008

Selectia pentru prima expozitie a Atelierului

Selectia participantilor pentru realizarea primei expozitii a Atelierului prevazuta pentru luna iunie a fost realizata de Ozolin Dusa, fiind publicata in blog.

Pentru a va facilita participarea la toate activitatile viitoare este necesar sa completati formularul de participare, pe baza caruia vi se va elibera cardul Atelierului. Formularul, pentru care vi se solicita si o fotografie 3/4 cm este de acum disponibil la C.C.F.I. Daca utilizati o adresa de @gmail cu numele d-voastra complet, formularul poate fi obtinut si printr-un mesaj fara text trimis la adresa cristina.iliescu@ccfiasi.ro

Accesul in sala "B. Fondane" pentru participantii care nu fac parte din aceasta selectie se va face in limita locurilor disponibile (30), la fiecare sesiune deschisa si alte evenimente ale atelierului.

Simbata, 26 aprilie, cu incepere de la ora 10,00 va avea loc sesiunea a IV-a, cu tema "Fotografia de natura si Macrofotografia", expunere sustinuta de Mihai Cantea, care va prezenta si videoproiectia din creatia proprie "Floarea padurii".
Va rog sa ne confirmati in avans participarea, pentru a stabili daca este necesara o reprogramare a sesiunii.

Felicitari pentru ce-ati realizat pina acum si succese in continuare!

5 comentarii:

Adeline Florea spunea...

Eu nu voi reusi sa particip la aceasta sesiune intrucat nu voi fi in Iasi pe 26 aprilie. Ce bine ar fi daca s-ar reprograma...

OverLordMephisto spunea...

Eu vin... Ca de obicei. Sper sa ne "certam" mai mult de data asta.

Ioana Chilu spunea...

vin si eu. Pastele il fac acasa.

Negru Vlad spunea...

Vin si eu.

Gabiza spunea...

voi fi si eu prezenta