joi, 20 martie 2008

Atelier - Sesiunea a III - a !...


Sâmbătă, 22 martie, de la ora 10,oo, vă invit la Centrul Cultural Francez să participaţi a III-a Sesiuni a Atelierului de fotografie, care va avea ca temă fotografia de Presă şi de Familie!... Invitat va fi Adrian CUBA, fotoreporter Rompres, care va prezenta proiecţia "Veneţia în carnaval, 2008". Mihai Cantea va concluziona si comenta ce s-a realizat la Secţiunea anterioară, Reportajul...

O exemplificare cutremuratoare ca marturie documentara pentru "Fotografia de presă" este ACEST film, discursul si seriile de imagini prin care ramine celebru fotoreporterul american James Nachtwey, distins cu premiul TED in 2007.

3 comentarii:

ionelp spunea...

Apropo de tema de saptamana aceasta recomand celor ce nu au vazut inca, filmul "Cidade de Deus" a carui actiune se petrece intr-un cartier rau famat din Rio de Janeiro, viitorul fotograf José dos Santos (Wilson Rodriguez in film) relatand modul si imprejurarile care l-au determinat sa urmeze aceasta profesie.

garneata spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai Cantea spunea...

O parere si o mare rugaminte: Acest blog este un blog oficial al proiectului ATELIER DE FOTOGRAFIE. In consecinta comentariile de mai sus nu sint conforme cu acest proiect. Personal consider ca aceste comentarii, in afara temei in discutie, precum si impresii sau multumiri personale e de dorit sa fie comunicate in particular.