marți, 15 ianuarie 2008

Afiş sesiunea 1


ATELIER DE FOTOGRAFIE, 19 ianuarie – 13 decembrie 2008

Centrul Cultural Francez din Iaşi organizează primul an de sesiuni ale Atelierului de Fotografie, un parcurs de iniţiere fotografică în 10 etape, care va debuta sâmbătă 19 ianuarie, ora 10.00, în sala "B. Fondane".
Atelierul se adresează pasionaţilor de fotografie cât şi cunoscătorilor avizaţi şi va dura până la 13 decembrie 2008.

Parcursul tematic al celor zece întâlniri lunare, dintre care amintim Portretul, Reportajul, Natura, Peisajul, Eseul fotografic, prevăzute pentru anul 2008, va permite participanţilor aprofundarea genurilor fotografice. Sesiunile vor cuprinde şi întâlniri inedite cu fotografi contemporani de renume internaţional.

Atelierul de fotografie se bucură de îndrumarea şi experienţa fotografică acumulată în timp de Ozolin Duşa, autor şi organizator de evenimente dedicate genului fotografic în România, artist prezent cu imagini în Saloane internaţionale şi expoziţii din Europa, Asia şi America.

Prima sesiune se axează pe tema Portretul în fotografie, iar partea a doua va fi dedicată artistului Vasile Dorolţi (Baia Mare) şi va cuprinde proiecţia de diaporame, "Zidul", "Ultima noapte pe Atlantida", "Oameni şi cruci", "Cea mai frumoasă zi", "Simple Blue". Acestea vor fi prezentate de Mihai Cantea.

Atelierul este deschis solicitanţilor în limita locurilor disponibile (60). Înscrierile se fac la Centrul Cultural Francez până în ziua sesiunii.

Un comentariu:

cristian popescu spunea...

Felicitari domnului Ozolin Dusa si celorlalti implicati in organizare!
O initiativa binevenita.

P.S.
Cu titlu de parere personala... contrastul caractere white pe background black poate crea disconfort si ca atare textul scris este ceva mai greu lizibil... poate o nuanta de gray pentru caractere ar fi binevenita.